Menukaart

Suggesties

Stoofpotje van Hertekalf / vergeten groenten / stoemp van Savooikooi


Civet van Haas / geglaceerde zilveruitjes / stoemp van Savooikooi


Filet pur van jong Hertekalf / appel / bosbessencompote / sauce au "Fine Champagne"


Gebakken eendeborst / winter stoemp en garnituur / sauce "Polvrade"


Sint-Jacobsnootjes / risotto van boschampignons / sauce beurre blanc


Voorgerechten

Kaaskroketjes gemaakt van 2 soorten kazen / fris slaatje 

Garnaalkroketjes met Oostendse garnalen / fris slaatje

Gegratineerde greenschlp mosselen / kruidenboter

Gegrilde rode koningskrab uit de Beringse zee (King Crab)

Huisgemaakte terrine van ganzenlever
structuur van zoet, geroosterde kramiek

Huisgemaakte wild pastei en uien confeit

Soepje van Butternut pompoen / coquille / crème van truffel

visgerechten

Garnaalkroketjes (3st) met Oostende garnalen / slaatje / frietjes

Reuze gamba's / cayun / boter / verse kruiden  / brood

Gebakken rogge / stoemp van rode ui / hazelnootboter en kappertjes

Gebakken kabeljauw / Handgerolde couscous / mousseline van krab uit de Noordzee


Vleesgerechten

Simmentaler Rib Eye handgesneden / 3 weken gerijpt

Filet Mignon van West-Vlaams rood

Traag gegaarde Varkenswangetjes "Duke of Berkshire" / frietjes


Kinderkaart

Kaaskroketjes (2st) / slaatje / frietjes

Garnaalkroketjes (2st) / slaatje / frietjes

Varkenswangetjes / appelmoes / frietjes

Filet mignon West-Vlaams rood / slaatje / frietjes


Desserten

Vanille ijs / slagroom 

Vanille ijs / warme chocolade / slagroom 

Sorbet van 4 soorten bosvruchten

Vanille ijs / huisgemaakte advocaat / slagroom 

Klassieke ijskoffie / vanille ijs / warme koffie / slagroom

De echte Creme brulée / krokant korstje

Carpaccio van ananas / vanille ijs / crumble van feuilletine